IGEAN energielening

IGEAN energielening

 • IGEAN energielening
  Doornaardstraat 60
  2160 Wommelgem

 • tel. 03 350 08 25
 • fax 03 353 34 10
 • mail ons
 • Openingsuren kantoor:

  8.00 - 16.45 u.


  Let op: geld lenen kost ook geld.

IGEAN energielening

Strenge winters hebben vaak onaangename neveneffecten, zoals hoge energiefacturen. Zorgen dat uw huis minder energie verbruikt brengt op. Het isoleren van de woning, het vervangen van een oude stookketel door een condensatieketel, het gebruik van hoogrendementsbeglazing, ... allemaal voorbeelden van maatregelen die ervoor zorgen dat je heel wat minder energie verbruikt en dat je energiefactuur drastisch daalt.

Het energieprogramma 2020 van de Vlaamse overheid gaat er van uit dat tegen 2020 iedere Vlaming in een energiezuinige woning woont. Om dat te bereiken is er nog veel werk aan de winkel.

Maar energiebesparende investeringen kosten geld. En dat budget hebt u niet altijd onmiddellijk voorhanden. Daarom kan u bij IGEAN dienstverlening een lening aangaan van maximaal 10 000 euro. Dit aanbod heet de ‘IGEAN energielening’.

Er zijn twee systemen:

 1. De algemene 'goedkope lening' van 2% die voor iedereen beschikbaar is;
 2. De bijzondere 'renteloze lening' die enkel beschikbaar is voor bepaalde minder begoede groepen. Ook de verhuurder die zijn woning aan een erkend sociaal verhuurkantoor (SVK) verhuurt komt mogelijk in aanmerking.


De IGEAN energielening is een samenwerking van de 29 gemeentebesturen en OCMW’s van Aartselaar, Boechout, Boom, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Edegem, Essen, Hemiksem, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kontich, Lint, Malle, Mortsel, Niel, Ranst, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Stabroek, Wijnegem, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel en Zwijndrecht met het Vlaamse Gewest en IGEAN dienstverlening. IGEAN dienstverlening werd hiervoor door het Vlaamse Gewest erkend. Voor meer informatie kan u terecht op de website van de Vlaamse Energielening.

De folder 'IGEAN energielening'  kan u hier downloaden.