Nieuws

nieuws - detail

nieuwe Raad van Bestuur geïnstalleerd

nieuwe raad van bestuur IGEAN voor legislatuur 2019 - 2025


Tijdens de eerste vergadering van 27 maart ll. van de Raad van Bestuur van IGEAN milieu en veiligheid en IGEAN dienstverlening stond de aanstelling van de nieuwe voorzitters en ondervoorzitters op de agenda.


Voor IGEAN milieu en veiligheid blijft Erik Broeckx (Mortsel) voorzitter; ondervoorzitters zijn Maarten de Bock (Kalmthout) en Harry Debrabandere (Lint). Voor IGEAN dienstverlening stelden de bestuurders Rik Frans (Stabroek) aan als voorzitter, samen met Dirk Bauwens (Schilde) en Eddy Vermoesen (Aartselaar) als ondervoorzitters.


Het nieuw samengestelde team zal zich samen met het management en medewerkers van IGEAN de komende 6 jaar buigen over tal van grote en kleine projecten.

 

Enerzijds heeft de Raad van Bestuur een aantal decretale bevoegdheden, denk maar aan het uitwerken en uitvoeren van een ondernemingsplan. Daarnaast is voor hen een belangrijke taak weggelegd bij het goedkeuren van bijvoorbeeld investeringsdossiers en de begroting. Tot slotte zijn ze ambassadeurs voor IGEAN binnen hun lokaal bestuur.

 

Alle leden ontvingen aan het einde van de vergadering dan ook een pin met het IGEAN-logo. Hiermee zullen ze niet alleen herkenbaar zijn op vergaderingen en events, maar geven ze mee vorm aan de visie en waarden waarvoor IGEAN wil staan.

Datum van het bericht: 29-03-2019
Ga naar het huidig nieuwsoverzicht