Nieuws

nieuws - detail

Make Belgium Great Again - De Grote Kleine Elektrostrijd

Maak je gemeente groots met iets kleins… 

Iets kleins? Heb jij nog ergens een oude GSM, een kapotte mixer of een afstandsbediening waarvan niemand meer weet bij welk toestel ze hoort? Check! 

Iets groots? Lever al je oud klein elektro in bij het recyclagepark en zorg mee voor een mooie bijdrage voor Rode Neuzendag! 

Jouw gemeente?! Als onze gemeente het meeste klein elektro inzamelt, winnen we een concert van Koen Wauters en Jonas Van Geel! 

Zeker doen dus!


Frances Lefebure


Vanaf 13 oktober tot en met 29 november organiseren we ‘De Grote Kleine Elektro Strijd’. Tijdens deze periode kruisen alle Vlaamse gemeentes de degens om zoveel mogelijk klein elektro in te zamelen.

Zamelen de inwoners van jouw gemeente tijdens de inzamelweek van 13 t.e.m. 19 oktober het meeste ‘klein elektro’ in, dan krijgen dieinwoners een containerparkconcert door Koen Wauters en Jonas Van Geel.

Bovendien engageert Recupel zich om een bijdrage te schenken aan Rode Neuzen Dag, afhankelijk van het totale ingezamelde gewicht tijdens deze periode. 

Geen reden meer dus om niet in je kasten of op zolder naar verborgen schatten te zoeken, én ze naar het recyclagepark te brengen!

Klik hier door om de openingsuren van jouw recyclagepark na te kijken!

Datum van het bericht: 15-10-2019
Ga naar het huidig nieuwsoverzicht