Nieuws

nieuws - detail

Wijzigingen n.a.v. corona-maatregelen

We adviseren om zoveel mogelijk gebruik te maken van Recycle app (gratis te downloaden via de App Store en Google Play Store). Daar kunnen we jullie snel informeren over mogelijke wijzigingen!


Recyclageparken

Alle IGEAN-recyclageparken zijn open volgens de normale openingsuren maar wel met aangepaste maatregelen! Lees ze zeker goed na voor je naar het recyclagepark vertrekt.
Je kan ze nalezen door hier door te klikken!
.

Enkel voor een bezoek aan het recyclagepark van Rumst en Ranst moet je vooraf reserveren!

*** Het is verplicht om bij je bezoek aan het recyclagepark een mondmasker te dragen ! ***

Wil je een bezoek nog even uitstellen? Dan geven we je graag enkele tips en weetjes over
hoe je jouw (tuin-)afval een goede bestemming kan geven: klik door naar onze speciale pagina!

Ophalingen

De huis-aan-huis ophalingen verlopen volgens planning. Deze planning vind je via de Recycle app, op de papieren ophaalkalender of door hier door te klikken.

De huis-aan-huisophaling van asbest werd ook opnieuw opgestart.
Meer weten? Hier vind je alle info!

Zwembad Pulderbos

De zwemlessen en het publiek zwemmen gaan voorlopig niet door. We communiceren uiteraard meteen wanneer de situatie verandert!


EnergieKe loketten en Wooninfopunt

Zowel de EnergieKe loketten als de zittingen in het kader van het wooninfopunt zijn opnieuw opgestart. Let wel, je zal vooraf een afspraak moeten maken! Dit kan dan via de gemeentelijke diensten of via onze loketmedewerkers - contactinformatie vind je hieronder.

Mogelijk is het loket in jouw gemeente nog niet meteen geopend, maar weet wel dat je steeds bij een gemeente in jouw buurt ook terecht kan! Natuurlijk kan je jouw vraag ook nog steeds per mail of telefonisch stellen - alle informatie vind je hieronder. 

Graag benadrukken wij dat het EnergieK huis steeds bereikbaar is voor informatie of afspraken via volgende kanalen: 
   - telefonisch: 03 350 08 08 (elke weekdag tussen 9u en 16u) 
   - mail: energie@igean.be.

Verwerking - site noord en site zuid

***  Opgelet:  Als preventieve maatregel in de strijd tegen het corona-virus, verloopt de verkoop op site Noord en Zuid enkel na afspraak en is betaling enkel mogelijk via bancontact!  Daarnaast is het verplicht om een mondmasker te dragen op onze sites!

Meld ons daarom op voorhand wanneer je wenst te komen, welk product en welke hoeveelheid je wenst af te halen. Dit kan op het telefoonnummer 03 350 08 14. ***


Je kan terecht op onze site noord (Brecht) en site zuid (Edegem) voor de aankoop van compost en houtsnippers. Hiervoor moet je verplicht een afspraak maken via het nummer: 03 350 08 14. Let wel, je kan er enkel betalen met bancontact!

Uiteraard kan je voor compost en potgrond in zakken ook terecht op het recyclagepark!

We willen eveneens benadrukken dat particulieren niet terecht kunnen voor het afleveren van groenafval op site noord en zuid. Zowel om technische als veiligheidsredenen is dit niet mogelijk.

Datum van het bericht: 02-12-2020
Ga naar het huidig nieuwsoverzicht