Nieuws

nieuws - detail

Wijzigingen n.a.v. maatregelen Nationale Veiligheidsraad over coronavirus


We adviseren om zoveel mogelijk gebruik te maken van Recycle app (gratis te downloaden via de App Store en Google Play Store). Daar kunnen we jullie snel informeren over mogelijke wijzigingen!


Recyclageparken

Alle IGEAN-recyclageparken zijn open volgens de normale openingsuren, maar wel met aangepaste maatregelen! Lees ze zeker goed na voor je naar het recyclagepark vertrekt.
Je kan ze nalezen door hier door te klikken!
.

*** update: vanaf dinsdag 28 juli is het verplicht om bij je bezoek aan het recyclagepark een mondmasker te dragen ! ***

Wil je een bezoek nog even uitstellen? Dan geven we je graag enkele tips en weetjes over
hoe je jouw (tuin-)afval een goede bestemming kan geven: klik door naar onze speciale pagina!

Ophalingen

De huis-aan-huis ophalingen verlopen volgens planning. Deze planning vind je via de Recycle app, op de papieren ophaalkalender of door hier door te klikken.

De huis-aan-huisophaling van asbest gaat in augustus ook weer van start. De wachtlijsten        zijn, omwille van COVID-19, erg lang geworden. Deze worden eerst weg gewerkt...
Meer weten? Hier vind je alle info

Compostcursus

De compostcursussen die gepland stonden voor eind april, zijn voorlopig geannuleerd. Inwoners die zich al hebben aangemeld, worden door ons gecontacteerd... Aanmelden kan nog steeds, al zijn de nieuwe data nog niet bekend! Meer weten, klik dan hier door naar onze webpagina.


Zwembad Pulderbos

Het zwembad in Pulderbos is gesloten. Zowel het schoolzwemmen, de zwemlessen en het publiek zwemmen gaat dus niet door. We communiceren uiteraard meteen wanneer de situatie verandert!


EnergieKe loketten en Wooninfopunt

Vanaf begin juni starten we in nauw overleg met jouw gemeente, zowel de energieKe loketten als de zittingen in het kader van het wooninfopunt geleidelijk aan opnieuw op. 

De data zullen we hier aankondigen eens ze vastliggen...
Let wel, je zal vooraf een afspraak moeten maken! Dit kan dan via de gemeentelijke diensten of via onze loketmedewerkers - contactinformatie vind je hieronder.

Mogelijk is het loket in jouw gemeente nog niet meteen geopend, maar weet wel dat je steeds bij een gemeente in jouw buurt ook terecht kan! Natuurlijk kan je jouw vraag ook nog steeds per mail of telefonisch stellen - alle informatie vind je hieronder. 

Graag benadrukken wij dat het EnergieK huis steeds bereikbaar is voor informatie of afspraken via volgende kanalen: 
   - telefonisch: 03 350 08 08 (elke weekdag tussen 9u en 16u) 
   - mail: energie@igean.be.

Verwerking - site noord en site zuid

*** update: vanaf dinsdag 28 juli is het verplicht om bij je bezoek aan site noord en/of site zuid een mondmasker te dragen ! ***

Je kan terecht op onze site noord (Brecht) en site zuid (Edegem) voor de aankoop van compost en houtsnippers. Let wel, je kan er enkel betalen met bancontact!

Uiteraard kan je voor compost en potgrond in zakken ook terecht op het recyclagepark!

We willen eveneens benadrukken dat particulieren niet terecht kunnen voor het afleveren van groenafval op site noord en zuid. Zowel om technische als veiligheidsredenen is dit niet mogelijk.

Datum van het bericht: 27-07-2020
Ga naar het huidig nieuwsoverzicht